Medyumlar ve Koruyucu Muska


Ortalama Ali Gürses hakkında bilgi sayfasına hoş geldiniz. Manevi dünyanın fiziksel dünyanın sınırları yoktur. Tam bir özgürlüğe sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Aslında her şey aynı. İnsanlar dünyada farklıdır, ama gerçekte değildirler. Bu nedenle, bu alanlar tüm tarihsel zamanlarda ve tüm kültürlerde eşit derecede önemlidir.


 Ülke sınırlarla ayrılmıştır, ancak orada yaşayan insanlar aynı türdendir. Herkesin insan olması, ruhsal alemde insan enerjisini birebir aynı kılar. Herkesin enerjisi aynı olduğu için Alman medyası da Türkiye'de benzer uygulamaları başarıyla yürütebiliyor.


 Ülkemizde medyumlar alanında dünya çapında bir deneyime sahip olan ve almış olduğu eğitimler sayesinde dünyanın birçok yerinde başarılı olmuş bir medyum olan Ali Gürses, sayılı medyumlardan biridir. Medyum işinin fiziki sınırları aştığını ve manevî âlemin bundan bağımsız olarak ele alınması gerektiğini gösteren Medyum Ali Hoca, tüm eserlerinde bunu açıkça göstermektedir.


Medyum Ali Gürses dünyanın her yerinde çalışabilen bir insandır. Uzak uygulamanın tüm fiziksel nesneleri olmadan uygulamayı tamamlar, ancak vefk gibi dahili bileşenler aracılığıyla herhangi bir noktaya gönderilebilir. Medyum Ali Hoca, bu alandaki kapsamlı deneyimi ve eğitimi ile dünya çapında tanınmaktadır.


 Bu durum, ruhsal gücün en güzel örneklerinden biri olan ortalama bir karıncanın hipokampüsünü bir kez daha göstermiştir. Başka bir kıtada olsanız bile, ruhsal alemin enerjisi sizi bulacaktır. Bu tür çalışmalar, insanların aslında diğer boyutlarda da aynı olduğunu ve kimsenin üstün olmadığını ve sorunun görünmeyen alemde her yerde geçerli olduğunu gösteriyor. Koruyucu muska ile rahatlıkla bunları def edebilirsiniz.


Pek çok medyum hakkında sahip olduğumuz bilgilerden de anlıyoruz ki engel büyüleri insanların çok sayıda büyü yapmasına neden olan bir büyü çeşididir. Üvey annelerin bu büyüyü öncelikle üvey kızlarına yaptıkları bildirilebilir. Ama bildiğiniz gibi, Magic süreci yıllar önce inşa edildi. Hava olaylarının da büyülerle değiştirildiğini biliyoruz. Bu yüzden ne kadar güçlü olduğunuzu önceden bilmeniz gerekir.


Aşkın getirdiği tılsımları kısaca açıklayalım. Bu büyü, yeni ayrılmış ve bir nedenle sevgilisini ondan uzak tutan kişiler tarafından yapılır. Return Love büyüleri çok hızlı ve etkili büyülerdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşe Gitmek İçin Yol Masrafları Nasıl Kısılır?

Medyum Şikayetleri

Gaziemir Güvenilir Araç Kiralama Hizmetleri